Krvnički je ubio trudnu suprugu, predao se i mirno proveo u zatvoru 16 godina. Nakon 8 godina policija je primila drugi poziv, ali ovaj put nisu bili spremni za novi horor koji su zatekli u njegovom domu


Gregori Grin, monstrum iz Detroita je 1991. svoju prvu suprugu, koja je čekala njihovo dete, mučki ubio. Pozvao je policiju i mirno ih sačekao na tremu. Proveo je 16 godina u zatvoru, gde se ni u jednom trenutku nije pokajao za svoj zločin. Pustili su ga iz zatvora, ali nakon 8 godina pozvao je policiju i hladnokrvno im saopštio novu užasnu vest.

2008. godine Grin je izašao iz zatvora nakon završetka programa rehabilitacije, gde je boravio zbog ubistva svoje prve supruge. Iako je pokazao nedostatak empatije dok je bio u zatvoru, ipak se smatralo da je spreman da se vrati u svet.

Nedugo po izlasku iz zatvora upoznao je Fejt, koja nije znala ništa o njegovoj prošlosti, i oženio se njome 2010. godine, prihvatajući ulogu oca za njenu ćerku Karu i sina Čednija. Par je dobio još dve ćerke, Koi i Kalej.

Ali nije sve bilo savršeno u domaćinstvu Grin. Tokom njihovog braka Fejt je podnela zahtev za ličnu zaštitu, tvrdeći da joj je muž pretio i često bio nasilan..

Konačno, nakon 6 godina torture, Fejt je 2016. godine podnela zahtev za razvod i papire iznela pred svog supruga u sredu 21. septembra.

Te iste noći, policija je dobila novi poziv iz domaćinstva Grin. Kada su policajci stigli, rekao im je da je ubio celu svoju porodicu. Sedeo je na tremu, isto kao i pre 25 godina.

Ubrzo su naišli na zastrašujuću scenu u kući, sve četvoro dece bilo je mrtvo. Grin je ubio svoje ćerke, 5-godišnju Koi i 4-godišnju Kalej, tako što ih je zaključao u automobil i ugušio ih ugljen-monoksidom. Tela je položio u njihove krevete..

Prema policiji, on je svoju suprugu primorao da gleda dok puca u 17-godišnju Karu i njenog 19-godišnjeg brata Čednija.

Najgore je prošla njegova supruga Fejt. Vezao ju je u podrumu i sekao po licu i vratu, upucao je u stopala i pustio je da iskrvari.

Na njenu sreću, Fejt je i dalje bila živa kada je policija stigla. Odmah je prebačena u bolnicu, gde su se lekari izborili za njen život, ali nažalost, ona više nikada neće videti svoju decu.

Grin je optužen za četiri ubistva prvog stepena, mučenje i nezakonito oduzimanje slobode, napad i nedozvoljeno posedovanje vatrenog oružja. Grin se trenutno nalazi u Okrugu Vejn i čeka da njegovo suđenje počne 5. oktobra


Nema komentara

Autor slika teme: kcline. Pokreće Blogger.